Jump to Recipe Print Recipe

Brie & Tomaten pakketjes met Honing & Tijm

Deze brie en tomaten bladerdeeg pakketjes combineren romige brie, zomerse tomaten en een vleugje honing met aromatische tijm. Het knapperige bladerdeeg maakt ze extra onweerstaanbaar! Perfect als borrelhapje, lunch of lichte maaltijd. Makkelijk te maken en vol smaak – een heerlijke traktatie voor elke gelegenheid!

Brie & Tomatentaartjes met Honing & Tijm

Saffron Pape
Brie en Tomatentaartjes met Honing & Tijm zijn een heerlijke kleine lunch of snack voor in het weekend die je in een handomdraai maakt.
Prep Time 5 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 25 minutes
Course Appetizer, Snack
Servings 6 taartjes

Ingredients
  

  • 6 Bladerdeeg vierkantjes ontdooid
  • 1 driehoek brie 200 g
  • 1 kleine rode ui fijn gesneden
  • 3 takjes tijm alleen de blaadjes
  • 1 ei geklopt
  • honing om te serveren
  • 2-3 tomaten 0,5 cm plakken

Instructions
 

  • Verhit de oven voor op 220°C en ontdooi de bladerdeeg.
  • Vouw randen van 1 cm naar binnen en druk aan met een vork. Bestrijk deze randen met het ei.
  • Verdeel de brie, ui en tomaat over de pakketjes en bovenop de tijm (hou wat tijm achter voor versiering)
  • Bak in de oven voor 15-20 minuten totdat de kaas gesmolten is en de bladerdeeg bruin en knapperig.
  • Serveer met een paar lepels honing over de pakketjes gedruppeld en wat extra blaadjes tijm
Keyword lunch, makkelijk, snel