Brie & Tomatentaartjes met Honing & Tijm
Saffron Pape
Brie en Tomatentaartjes met Honing & Tijm zijn een heerlijke kleine lunch of snack voor in het weekend die je in een handomdraai maakt.
Prep Time 5 minutes mins
Cook Time 20 minutes mins
Total Time 25 minutes mins
- 6 Bladerdeeg vierkantjes ontdooid
- 1 driehoek brie 200 g
- 1 kleine rode ui fijn gesneden
- 3 takjes tijm alleen de blaadjes
- 1 ei geklopt
- honing om te serveren
- 2-3 tomaten 0,5 cm plakken
Verhit de oven voor op 220°C en ontdooi de bladerdeeg.
Vouw randen van 1 cm naar binnen en druk aan met een vork. Bestrijk deze randen met het ei.
Verdeel de brie, ui en tomaat over de pakketjes en bovenop de tijm (hou wat tijm achter voor versiering)
Bak in de oven voor 15-20 minuten totdat de kaas gesmolten is en de bladerdeeg bruin en knapperig.
Serveer met een paar lepels honing over de pakketjes gedruppeld en wat extra blaadjes tijm
Keyword lunch, makkelijk, snel