Team

Ons docententeam bestaat uit gediplomeerde imker docenten, die je stap voor stap met veel geduld het imkeren bijbrengen. Het team bestaat uit een praktijkdocent, Gerrit Schipper en een theorie- en praktijkdocent, Ko Veltman. Beide docenten hebben jarenlange ervaring met het imkeren en het is hun passie jou alles over de bijen te leren.

Gerrit Schipper (links) is sinds 2014 imker en is sinds 2019 gediplomeerd bijenteeltleraar.  Hij verzorgt de praktijklessen in de lestuin.

Ko Veltman (rechts) kwam al op zijn 16e in aanraking met bijen en heeft zijn hele leven met bijen en andere insecten gewerkt. Hij is gediplomeerd bijenteeltleraar en geeft de theorie- en praktijklessen op het park.

Gerrit Schipper (links) is sinds 2010 imker en sinds 2017 gediplomeerd bijenleraar.  Hij verzorgt de praktijklessen in de bijentuin.

Ko Veltman (rechts) kwam al op zijn 16e in aanraking met bijen en heeft zijn hele leven met bijen en andere insecten gewerkt. Hij is gediplomeerd bijenleraar en geeft de theorie- en praktijklessen op het park.